Окупувавши частину українських територій, Росія намагається дестабілізувати Європу, - Георгій Логвинський (відео)
вівторок, 30 січня 2018, 14:00

Окупувавши частину українських територій, руйнуючи європейські цінності та принципи, Російська Федерація намагається дестабілізувати не стільки саму Україну, скільки Європу в цілому, тому санкції проти агресора мають бути продовжені та поглиблені.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський в ефірі одного з телеканалів.

Він наголосив, що сьогодні Росія воює з Україною не лише на Донбасі, а й «у всіх сферах політики та економіки», у той час як інтереси Російської Федерації значно ширші, ніж просто окупація територій України.

«Скажіть, у чому сенс (для Росії. – Ред.) захоплювати Донбас, у чому сенс Криму? Там є якась нафта, золото? Ні. Є питання дестабілізації Європи, не стільки навіть України, скільки Європи в цілому. Це те, що я завжди говорю у Парламентській асамблеї Ради Європи. І санкції – це один з дієвих механізмів, «зброя» проти російської агресії. Тому що це те, що б’є по карману російських… найманців, ляльководів. Це вони справді відчувають, це щось їх особисте, коли вони втрачають власні вкрадені долари», - заявив народний депутат.

Георгій Логвинський також наголосив, що завдання на сьогодні не лише збільшувати перелік санкцій, а робити їх більш глибшими.

«Я б дуже хотів, щоб російські активи на суму втрат України були заарештовані в США. Щоб санкції були більш глибокими і було заборонено російським банкам операції в валюті США. От це було б справді ударом по економіці і справді якось би вдарило по руках», - заявив він.

За його словами, Україна має показати Росії, що «їй не зійде все з рук, що Крим не стане черговим замороженим конфліктом, що Донбас не стане чорною плямою, як Придністров’я».

«Нам важливо, щоб ми продовжували боротьбу і було чітке розуміння, що ціна перемоги – це повна деокупація наших територій, ріст економіки, розвиток нашої країни», - наголосив Георгій Логвинський.

«Напали на європейські цінності, на європейські принципи. І ми сьогодні робимо велику послугу Європі тим, що боремося зі всесвітньою проблемою своїми руками, своїми солдатами», - підсумував  Георгій Логвинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua