Олег Кришин: Слід якомога швидше запустити механізм "єдиного вікна" на митниці
середа, 5 вересня 2018, 11:50

Пропозиції Президента до прийнятого 5 липня законопроекту №7010 щодо запровадження "єдиного митного вікна" планується винести на розгляд Верховної Ради в четвер, 6 вересня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член фракції "Народний фронт", секретар Комітету ВР з питань податкової та митної політики Олег Кришин.

"Рекомендація податкового комітету підтримати внесені в кінці липня пропозиції - це компроміс. Вкрай необхідно якомога швидше забезпечити запуск механізму "єдиного вікна" та інших прогресивних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України. Це ключове завдання", - зазначив парламентар.

Він також підкреслив, що норма про стимулювання виробництва українських залізничних зерновозів, що стала предметом дискусії, буде допрацьована окремо. Її введення передбачає внесення змін до Законів України "Про стимулювання розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу" та "Про державну підтримку сільського господарства".

"Це, безумовно, важливий напрямок. Врегулювавши його, ми зможемо вирішити відразу 2 проблеми: стимулювати українське машино- і вагонобудування і розвантажити автодороги від важких зерновозів, які розбивають дорожнє покриття", - наголосив Олег Кришин.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua