Олег Медуниця: Держбюджет-2017 зі збільшеними соціальними стандартами має бути ухвалений якомога раніше (відео)
вівторок, 20 вересня 2016, 13:17

Пропозиції "Народного фронту" до Державного бюджету, які є пріоритетними, а це  - збільшення видатків на оборону, заробітну плату тощо, були враховані у головному фінансовому документі країни.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету з питань бюджету Олег Медуниця у коментарях журналістам.

"Серед пріоритетів “Народного фронту” - збільшення видатків на оборону, на заробітну плату -  ми це теж побачили. Особливо це стосується вчителів, лікарів, і власне, всіх бюджетників. Крім того, буде збільшено прожитковий мінімум" - повідомив народний депутат.

“Окремо зазначу, що всі ці кошти будуть не інфляційні, а такі, які Україна заробить. Враховуючи базовий показник 3% зростання ВВП - ми вважаємо, що всі ці зміни є реалістичні”, - зауважив Медуниця.

За його словами, сьогодні відбудеться екстрене засідання бюджетного комітету, на якому особисто прем'єр-міністр представить проект державного бюджету. Профільний комітет  винесе свій вердикт щодо проекту бюджету, потім буде розгляд у першому читанні.

“Між першим і другим читанням буде процедура внесення правок до головного фінансового документу країни на 2017 рік. Я думаю, до середини грудня ми вийдемо на остаточне рішення”, - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua