Олег Медуниця: "Народний фронт" відстояв збільшення зарплат військовослужбовців та оснащення армії новою технікою (відео)
четвер, 22 листопада 2018, 11:41

Бюджет-2019 матиме рекордні видатки на збільшення заробітних плат для військовослужбовців та закупівлю новітньої військової техніки.

Про це журналістам в кулуарах парламенту повідомив народний депутат фракції "Народний фронт", член бюджетного комітету Олег Медуниця.

Парламентар розповів, що бюджетний комітет засідав до пізньої ночі. За його словами, бюджет важкий, адже значна його частина піде на погашення боргів, котрі були накопичені до 2014 року.

"На наступний рік також заплановано збільшення заробітної платні для освітян, збільшення субвенцій для місцевих органів влади", — повідомив Медуниця.

"Пропозицій було на три бюджети. Доводилося жорстко обмежити їх. Головне, щоб бюджет був збалансований і не залазити в борги, не друкувати гроші, що призведе до інфляції. Дефіцит деркошторису буде зменшено у порівнянні з нинішнім роком", — резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua