Олег Медуниця: Верховна Рада повинна працювати на захист національних інтересів та благо України (відео)
середа, 17 лютого 2016, 13:27

"Народний фронт" закликає усі фракції та народних депутатів до продуктивної та конструктивної роботи у Верховній Раді на захист національних інтересів та благо України.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Олег Медуниця сьогодні під час брифінгу у Парламенті.

Він зазначив, що після провалу відставки коаліційного Уряду усі фракції мають зробити висновки з того, що відбулося, та створити потужну більшість у Верховній Раді, яка підтримає конкретну програму дій Уряду, оприлюднену 16 лютого під час річного звіту. У зв’язку з цим, за його словами, необхідно також відкоригувати і коаліційну угоду.

Крім того, Олег Медуниця звернув увагу на те, що багато депутатів, які постійно критикують Уряд за "економічні помилки", у той же час не голосують за важливі державницькі законопроекти.

Так, за його словами, сьогодні більшість парламентарів не підтримали важливий законопроект про приєднання України до угоди про державні закупівлі (№0085), який дає можливість українським підприємствам-експортерам брати участь у закупівлях більш ніж у 40 економічно розвинутих країнах (проголосувало лише 159 народних депутатів. – Ред.). При цьому Медуниця зауважив, що законопроект №0085 подавався Президентом, а розроблявся Урядом.

"Це якраз є свідченням того, що слова тих, хто критикують Уряд, розбігаються зі справами. Адже говорити про те, Уряд не дбає про економіку, і одночасно не голосувати за потрібні для української економіки закони – це той небезпечний дуалізм, який всупереч національним інтересам України присутній тут, в залі Верховної Ради", - заявив парламентар.

Він також додав, що фракція "Народний фронт" на відміну від багатьох своїх колег одноголосно підтримала сьогодні законопроект №0085.

"Ми закликаємо наших колег по парламенту завтра під час голосування за цей закон проявити мужність і підтримати цей важливий для економіки України законопроект, який дасть додаткові робочі місця, додаткові надходження до державного та місцевих бюджетів", - резюмував Олег Медуниця.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua