Олег Медуниця: Зміна Конституції на референдумі – це демократична практика
четвер, 28 січня 2016, 19:41

Зміна Конституції держави на всенародному референдумі – це демократична практика, яка застосовується в багатьох країнах світу.

Про це заявив представник депутатської фракції «Народний фронт» Олег Медуниця сьогодні в коментарях журналістам у кулуарах парламенту.

«Я тут не бачу жодних протиріч із логікою тих подій та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні», - зазначив він.

Медуниця нагадав, що вибори до органів влади різних рівнів (місцевих, Верховної Ради), які відбулися в Україні протягом останніх двох років, були визнані всіма міжнародними організаціями як такі, що пройшли у демократичний спосіб.

«Тому говорити про те, що хтось буде займатися махінаціями на референдумі так, як тим займався Медведчук під час змін до Конституції, є, як мінімум, некоректно. Тому що всі ми знаємо, що коли «медведчуки» і їм подібні сиділи у владних кабінетах, то жодні вибори, жодні референдуми ніколи не визнавалися світовим співтовариством і міжнародними громадськими організаціями», - наголосив народний депутат. 

У той же час, коментуючи критику ідеї проведення референдуму щодо змін до Конституції з боку окремих членів коаліції, перш за все, голови фракції БПП Юрія Луценка, Олег Медуниця зауважив, що «подібні, скоріш за все, свідомі заяви вносять напруження між фракціями «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенко», між президентом і прем’єр-міністром».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua