Олег Медуниця: "Батьківщина" каже неправду про свої заслуги у зменшенні тарифів (відео)
вівторок, 16 червня 2015, 11:50

Заяви народних депутатів з фракції "Батьківщина" про начебто їх заслуги у зменшенні тарифів на житлового-комунальні послуги не відповідають дійсності.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань бюджету Олег Медуниця.

«Депутати «Батьківщини» маніпулюють зменшенням вартості платіжок, тому що насправді,  зменшилися норми споживання тарифів. Кабінет міністрів уже двічі зменшував ці норми у будинках, де немає лічильників. Завдяки цьому відбулося зниження ціни на газ у платіжках, які прийшли людям по всій країні", - повідомив народний депутат.

За словами Медуниці, йому дивно спостерігати за поведінкою колег із фракції  "Батьківщини", оскільки делегований нею міністр екології Ігор Шевченко "замість того, щоб літати у Ніццу під час гасіння пожежі на нафтобазі, міг би підняти на обговорення Уряду постанову про зменшення тарифів".

"Ми уважно передивилися стенограми засідань, жодного разу міністр Юлії Тимошенко не піднімав питання тарифів", - наголосив представник «Народного фронту».

За його переконаннями, "Батьківщина" маніпулює людським невдоволенням замість того, щоб конструктивно вирішувати проблему.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua