Олександр Дроздик: Лещенко хоче реабілітуватися як антикорупціонер після квартирних скандалів
четвер, 3 листопада 2016, 18:28

Депутат Лещенко займається інсинуаціями, розповідаючи свої фантазії про нібито тиск "Народного фронту" на уряд у зв'язку з проведенням тендеру на днопоглиблювальні роботи в порту "Южний".

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт” Олександр Дроздик.

"Це не "Народний фронт" тисне, це атмосферний стовп тисне на Сергія Лещенка, який опинився у серії скандалів з грошима, квартирами і жінками-спонсорами", - наголосив він.

"Очевидно, що Лещенко лобіює інтереси компанії, яка програла тендер. Всі добре пам'ятають, як після безпідставних звинувачень був зірваний конкурс з приватизації ОПЗ, а його вартість впала вдвічі", - сказав Дроздик.

"Сергій заплутався у лабіринтах власного життя. Спочатку суспільство було шоковане його походами у "Сбербанк", потім квартирою за сотні тисяч доларів, далі позиками у жінок. На днях країна дізналася про сімейну мелодраму, коли дівчина Сергія виступила проти квот української пісні в ефірах радіостанцій і зневажливо висловилася про вишиванки. Не кажучи вже про погрози завдати Сергієві тілесних ушкоджень за голосування у парламенті", - наголосив народний депутат.

"Лещенко підставив своїх друзів, своїх соратників по партії. Він прагне реабілітуватися як борець з корупцією і через це робить нервові рухи. Але найголовніше - це тотальний репутаційний провал в очах своїх інвесторів, таких як російський бізнесмен Григоришин", - сказав Дроздик.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua