Олександр Горбунов: Добудову злітно-посадкової смуги у Кропивницькому вважаю пріоритетним завданням
п’ятниця, 17 лютого 2017, 15:22

На сьогоднішній день  добудова злітно-посадкової смуги у Кропивницькому є пріоритетним завданням.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександр Горбунов під час  робочого візиту до Кропивницького першого заступника міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця та ВО ректора НАУ  Володимира Ісаєнка.

В обласному центрі почесні гості відкрили Центр безпілотних літальних апаратів та побували на презентації Технопарку в льотній академії Національного авіаційного університету.

«Наша льотна академія відома на увесь світ і готує найкращих спеціалістів, які, будучи курсантами, вимушені проходити практику в інших містах. Тому смуга просто необхідна  для академії. Погоджуюсь з ректором КЛА НАУ Неділько в тому, що інвестор не приїде до нас автомобілем – він прилітає літаком. А зважаючи на те, що наше місто повинно стати мистецькою столицею України, відновлення регулярних авіарейсів у Кропивницькому є важливим фактором для розвитку туристичного бізнесу», - зазначив Олександр Горбунов.

Результатом візиту заступника міністра освіти та науки України до Кропивницького стала домовленість, що МОН візьметься за підготовку інвестиційного проекту добудови злітно-посадкової смуги, яка йому належить, та подасть даний проект на розгляд міжвідомчої комісії для фінансування його за кошти  Державного бюджету України.

Зі свого боку Олександр Горбунов пообіцяв всіляко сприяти і створенню проекту, і його втіленню.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua