Олександр Горбунов нагородив учасників всеукраїнських Кубків з туризму
понеділок, 1 жовтня 2018, 13:13

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов взяв участь у церемонії нагородження переможців Кубків з пішохідного та велосипедного туризму, фінал яких відбувся в Кропивницькому з 27 по 30 вересня.

Як повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації, у змаганнях взяли участь хлопці й дівчата від 12 до 17 років з усієї України".

ерше у житті доводиться нагороджувати саме так: практично вночі, під дощем, але з посмішкою і прекрасним настроєм", – зазначив Олександр Горбунов.

"Приємно було чути від тренерів і команд, які приїхали до нас у Кропивницький на Кубки України з пішохідного та велотуризму, що наш туристичний центр, мабуть, можна вважати кращим в Україні на сьогоднішній день. І приємно, що ці роки співпраці і вкладень Державних коштів пройшли не даремно", – додав він.

Змагання проводилися Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді спільно з комунальним закладом "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, повідомили в прес-службі.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua