Олександр Горбунов привітав кращих легкоатлетів року Кіровоградщини (фото)
п’ятниця, 28 грудня 2018, 11:55

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов взяв участь у церемонії нагородження кращих легкоатлетів Кіровоградської області 2018 року.

Про це повідомили у прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, днями Кіровоградська обласна федерація легкої атлетики у Кропивницькому організувала щорічну нагороду кращих легкоатлетів області, естафетних команд, тренерів та суддів. Крім того, під час заходу за плідну співпрацю були вручені подяки директорам кропивницьких спортивних шкіл, в яких розвиваються відділення легкої атлетики; спортивним журналістам за співпрацю та сприяння розвитку легкої атлетики в області. Були відзначені і ветерани легкої атлетики та волонтери.

"Шалений передноворічний ритм не заважає брати участь у спортивних подіях нашого міста. Приємно отримувати вітання, і ще приємніше вітати інших. Сьогодні – це кращі спортсмени, тренери і ветерани Федерації легкої атлетики області. Дякую Президенту ФЛАКО Ігорю Андрощуку за запрошення! Бажаю нових перемог, досягнень. Вірю, що новий 2019-й рік стане більш успішнішим", – зазначив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua