Олександр Горбунов: Спортивні об’єкти Кропивницького, профінансовані коштом Держбюджету, проінспектовано (фоторепортаж)
вівторок, 24 липня 2018, 11:29

Кропивницький із робочим візитом відвідав перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул. Разом із народним депутатом фракції "Народний фронт" Олександром Горбуновим  вони проінспектували спортивні об’єкти, які фінансуються за кошти Державного бюджету.

Як повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації, представники "Народного фронту" відвідали СДЮШОР №2 (що у Дендропарку) та стадіон ЦДПУ ім. В. Винниченка, де роботи мають бути закінчені до кінця поточного року, адже фінансовим ресурсом ці проекти забезпечені.

Крім того, завдяки зусиллям народного депутата Олександра Горбунова у Кропивницькому ще одна спортивна школа отримала шанс на реконструкцію.

"Останні субвенції на соціально-економічний розвиток за моїм зверненням розпорядженням Кабінету Міністрів України було направлено на обладнання для СДЮШОР "Надія" – 700 тис. грн. Під час розмови з директором та колективом ми прийшли до висновку, що вже в цьому році потрібно запускати процедуру розробки проектно-кошторисної документації і вибудовувати плани щодо фінансування даного проекту з наступного року", - зазначив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua