Олександр Горбунов у Кропивницькому зустрівся зі студентами Української академії лідерства (фоторепортаж)
понеділок, 18 червня 2018, 13:43

У Центральноукраїнському Державному педагогічному університеті імені В. Винниченка відбулася зустріч активної молоді та представника "Народного фронту", народного депутата України Олександра Горбунова.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

"Коли з тобою прагнуть зустрітися, обмінятися думками та досвідом, коли ти можеш бути комусь корисним – це надихає! Саме так сьогодні пройшла зустріч зі студентами з усіх куточків країни – студентами Української академії лідерства", – зазначив під час зустрічі народний депутат.

"Це молодь, яка дійсно прагне навчатись, яка не є байдужою до свого рідного краю та має на меті змінювати себе і державу на краще. Дуже хочу, щоб сьогоднішня зустріч залишила по собі у всіх нас приємні враження і неабияку мотивацію рухатись вперед", – додав Олександр Горбунов.

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua