Олександр Горбунов зустрівся з медиками Кропивницького
вівторок, 15 січня 2019, 13:57

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов зустрівся з медиками Кіровоградської обласної лікарні.

Як повідомляє прес-служба обласної партійної організації, під час зустрічі народний депутат повідомив про завершення реконструкції обласної станції переливання крові.

Ремонтувати її почали ще у 2016 році. За цей час у медичному закладі підрядники повністю замінили вікна, утеплили фасад, дахове перекриття та фундамент, відремонтували операційну залу, яка потребувала ремонту найбільше. Оновили й приміщення забору крові, яке не відповідало сучасним вимогам медицини. Також обласну станцію переливання крові оснастили надсучасним медичним обладнанням. Новим медобладнанням поповнилася і та ж обласна лікарня, обласний госпіталь для ветеранів війни. Також закуплено чотири сучасні спецавтомобілі – два реанімобілі та два автомобілі "швидкої допомоги".

"Саме під час таких зустрічей з медичними працівниками і визначаються пріоритетні задачі, які доводиться виконувати. Ця  зустріч визначила нові орієнтири та плани на поточний рік. Це був відкритий діалог з відвертими запитаннями і відповідями. Поруч з цими людьми приємно бути не лише пацієнтом, а й другом", – зазначив Олександр Горбунов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua