Олександр Кодола: Сьогодні ми реально бачимо результати діяльності Уряду
п’ятниця, 23 жовтня 2015, 13:40

Реконструкція Ніжинського пологового будинку, профінансована з Державного бюджету – це реальний результат діяльності Уряду України, заявив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова Чернігівської обласної партійної організації «Народний фронт» Олександр Кодола під час своєї робочої поїздки до Ніжина, повідомили в прес-службі Чернігівської обласної парторганізації в п’ятницю, 23 жовтня.

Під час візиту до пологового будинку Олександр Кодола повідомив, що на реконструкцію цього об’єкту Кабінет Міністрів виділив з Державного бюджету 8,7 млн грн. «Ніжинці та медичний колектив закладу цього ремонту чекали 5 років. Майже рік тому зустрічався з колективом в цьому ж залі. Сьогодні є про що звітувати. Дуже скоро ніжинки зможуть народжувати в кращих і сучасних умовах», – наголосив народний депутат.

За інформацією прес-служби, за сприяння Олександра Кодоли Урядом за різними регіональними програмами соціально-економічного розвитку для районів, які входять у 209 виборчий округ, цього року спрямовано понад 14 мільйонів гривень.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua