Олександр Кодола: Україну та Латвію об’єднує прагнення до свободи
п’ятниця, 18 листопада 2016, 11:01

Україну і Латвію об'єднує багато спільного, але перш за все - це прагнення до Свободи та Незалежності.

Про це заявив керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Латвійською Республікою, член фракції "Народний фронт" Олександр Кодола під час урочистого прийому з нагоди 98-ї річниці з Дня проголошення незалежності Латвійської Республіки.

"Наші народи об'єднує багато спільного: культура, історія, ментальність, але перш за все - це прагнення до Свободи та Незалежності. У ХХ столітті наші народи за це заплатили дуже високу ціну. А Україна, на жаль, веде війну за свій вибір і зараз", - сказав Кодола.

Парламентар від свого імені та від імені міжпарламентської групи дружби подякував народу Латвійської Республіки за ту допомогу, яку він надає сьогодні Україні.

"Я щиро радий, що сьогодні саме Латвія стала вірним супутником і провідником України на шляху до Європейського дому. Для нас Латвія - прекрасний приклад того, як може розвиватися країна в дружній європейській родині", - підкреслив народний депутат.

Парламентар привітав дипломатичних працівників, представників ділових кіл, діячів культури Латвії з держаним святом.

"Від щирого серця хочу побажати латвійському народові розвитку і процвітання. Нехай небо буде мирним, поля - багатими, а люди - щасливими! Нехай міцніє україно-латвійська дружба! Слава Латвії! Слава Україні!", - наголосив Олександр Кодола.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua