Олександр Кодола забезпечив відпочинок у Європі дітей захисників України (відео)
вівторок, 2 серпня 2016, 11:17

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола та Почесний консул Латвійської Республіки Олена Вишнякова організували та профінансували відпочинок у Європі дітей захисників України.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації "Народного фронту".

За інформацією прес-служби, з 2 по 8 серпня 14 дітей, чиї батьки брали участь у бойових діях на сході країни, в тому числі і тих, хто віддав життя за Україну, перебуватимуть у латвійському місті Смілтене.

За тиждень перебування в Латвії діти зможуть ознайомитися із життям цієї європейської країни, побувати на екскурсії в столиці, на балтійському узбережжі, а також пройти курс реабілітації з професійними психологами.

Олександр Кодола подякував латвійським друзям, які допомогли організувати українським дітям цю подорож та відпочинок і нагадав, що минулого року було організовано три таких поїздки для дітей Чернігівщини.

"Справжні друзі пізнаються в часи випробувань. Таким справжнім другом для нас стала Латвійська Республіка, яка однією з перших простягнула Україні руку допомоги після початку російської агресії", - наголосив Олександр Кодола.

"Я впевнений, що ця поїздка буде корисною для наших дітей, адже їх чекає не тільки корисна та насичена програма перебування, але й рідкісна можливість побувати в європейській країні», - підкреслив представник "Народного фронту".

Народний депутат побажав дітям приємного відпочинку, позитивних емоцій та цікавих незабутніх вражень.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua