Олександр Кодола залучив 17 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток низки районів Чернігівщини (відео)
четвер, 3 листопада 2016, 18:36

Завдяки зусиллям народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександра Кодоли з державного фонду соціально-економічного розвитку на потреби Ніжина залучено 17 млн гривень.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації.

Наразі в Ніжині стартували роботи з облаштування дитячого садка та реконструкції басейну в Ніжинській гімназії №16. За ініціативи Олександра Кодоли понад 12 мільйонів гривень надійшло в округ ще влітку. За ці кошти відбувається реалізація програми депутата щодо будівництва дитячих майданчиків. 37 сучасних дитячих та спортивних майданчики з’являться у всіх районах округу та у місті Ніжині.

«Ще один об’єкт, який знаходиться в центрі моєї уваги, – плавальний басейн у Ніжинській гімназії №16. Він не працював вже багато років, і я взяв зобов'язання відновити роботу єдиного в місті басейну. Цього року на його реконструкцію з мого депутатського фонду виділено 3 мільйони 800 тисяч гривень. Але завдяки прозорості при визначенні виконавця робіт нам вдалося зекономити понад 700 тисяч гривень. Ці кошти також будуть використані на вирішення соціальних проблем», - додав Олександр Кодола.

Найближчим часом у Чернігівську область додатково надійде ще 5 мільйонів гривень з державного фонду соціально-економічного розвитку. Кабінет Міністрів України затвердив відповідну постанову про виділення державної субвенції.

За інформацією прес-служби, ці кошти планується направити в основному на закупівлю обладнання для медичних та навчальних закладів міста Ніжина, Ніжинського, Носівського, Варвинського та Срібнянського районів області. Найбільші ж суми з 5 млн грн будуть спрямовані на реконструкцію водогону в с. Калиновиця Варвинського району – 1 мільйон 115 тисяч гривень, та на капітальний ремонт Срібнянської районної лікарні – 940 тисяч гривень. 

«При розподілі коштів ми, перш за все, враховували думку і пропозиції громад районів. Впевнений, що разом нам вдасться використати ці кошти з максимальною ефективністю на благо наших громад», - наголосив депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua