Олександр Присяжнюк: «Шлях реформ – болючий та довготривалий, але життєво необхідний для країни»
вівторок, 20 жовтня 2015, 13:54

Незважаючи на складну ситуацію в країні, Уряду вдається впроваджувати реформи, виконувати боргові зобов’язання, позбуватися залежності від російського газу та, щонайголовніше, підвищувати рівень соціальних стандартів громадян.

Про це написав у своїй статті для видання «Час Київщини» народний депутат фракції «Народний фронт», голова Київської обласної партійної організації Олександр Присяжнюк.

«Реформи, які сьогодні впроваджуються Урядом Арсенія Яценюка, – достатньо болючі та непопулярні. Але вони життєво необхідні, без них країна не зможе рухатися вперед», - наголосив представник «Народного фронту».

«Поступово, крок за кроком, незважаючи на негаразди та виклики, урядовцям вдається виконувати поставлені завдання. І сьогодні вже можна говорити про перші результати та здобутки. Уряду вдалося певною мірою стабілізувати економіку, гарантувати безперебійність соціальних виплат, заручитися підтримкою світового співтовариства, відродити українську армію та значно поліпшити матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил, - додав він.  

Серед завдань, які вже вдалося виконати, депутат відзначив реформування правоохоронних органів та досягнення певних зрушень у процесі дерегуляції.

«Нова поліція, яка запрацювала лише цьогоріч, наразі має досить високий ступінь довіри суспільства та є надзвичайно дієвою та фаховою. Водночас необхідно наголосити і на суттєвих поступах у процесі дерегуляції. Нині скасовано 26 ліцензій, а також 16 регуляторних обмежень. Наразі триває процес скасування ще 130 регуляторних обмежень. Регуляторна діяльність держави має бути максимально простою, прозорою та доступною. І це – принципова позиція Кабінету міністрів України», - заявив Олександр Присяжнюк.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua