Олександр Романовський: Бізнес отримуватиме підтримку на законодавчому рівні
четвер, 15 лютого 2018, 13:01

Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський взяв участь у розширеному підсумковому засіданні Ради торгово-промислової палати в Запоріжжі, де запевнив у підтримці бізнесу на законодавчому рівні.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Керівники промислових компаній Запорізького краю малого та середнього підприємництва, представники влади та громадськості обговорили актуальні проблеми розвитку бізнесу, проаналізували результати роботи у 2017 році та визначили перспективні напрямки діяльності в поточному році.

Виступаючи на засіданні, Олександр Романовський відзначив, що минулий рік був насичений діловими подіями, які стали майданчиками для зародження нових ідей та проектів. Народний обранець запевнив у підтримці бізнесу на законодавчому рівні та наголосив на необхідності розширювати кордони співпраці і в 2018 році, у результаті чого підвищуватиметься рівень якості української продукції.

Традиційно під час засідання Ради відбулася церемонія урочистого прийому до лав Запорізької ТПП та ТППУ нових членів організації. У їх числі – представники малого та середнього підприємництва регіону, що працюють у сфері промисловості, енергоефективності, сільського господарства, юридичних послуг та маркетингу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua