Олександр Романовський допоміг вирішити непорозуміння підприємства у стосунках з обленерго
середа, 23 серпня 2017, 17:01

Завдяки втручанню народного депутата фракції «Народний фронт» Олександра Романовського ПАТ «Запоріжжяобленерго» припинило чинити перешкоди у здійсненні підприємницької діяльності компанії «Потенціал».

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, Олександр Романовський надіслав депутатське звернення Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Перевірка, проведена НКРЕКП, встановила, що підприємство «Потенціал» із запізненням зареєструвала накладні, складені за оплачену в квітні 2017 року електроенергію, через що виникла нестача коштів на рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість.

На сьогодні ситуація виправлена згідно з законодавством. Товариство у подальшому буде докладати максимальних зусиль для своєчасної реєстрації податкових накладних.

Як відзначив Олександр Романовський, він і надалі буде відстежувати та реагувати належним чином на подібні складні ситуації, які час від часу виникають у бізнесменів Запоріжжя та області.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua