Олександр Романовський привітав працівників ПАТ «Запоріжавтотранс» з ювілеєм
понеділок, 4 грудня 2017, 11:30

Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський взяв участь в урочистостях, присвячених 20-річчю ПАТ «Запоріжавтотранс», про що повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

«Сьогодні виповнюється 20 років з початку діяльності ПАТ «Запоріжавтотранс». За весь цей період працівники установи докладали чимало зусиль для вдосконалення роботи, демонстрували ініціативність, наполегливість, обізнаність у справі, що допомагало розвитку та становленню організації. Зараз, у цей нелегкий для економіки країни час, ви своєю щоденною працею поповнюєте Державний бюджет України. Забезпечені  робочі місця - а це добробут сімей та запорука успішної держави, зміцнення її позицій на світовому  ринку. Своєю  гідною працею  ви підтримуєте непохитність і сталість підприємства, забезпечуючи його безперервну діяльність», – зазначив у своєму виступі Олександр Романовський.

На свято завітали сотні працівників заводу, ветерани праці, представники автотранспортних підприємств зі всієї України, керівництво області та міста. Кращі робітники підприємства були нагороджені орденами та медалями. А актори муніципального театру презентували ювілярам та гостям театралізоване дійство та святковий концерт.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua