Олександр Романовський привітав запоріжців з Днем міста
понеділок, 9 жовтня 2017, 12:06

Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський взяв участь в урочистостях, присвячених Дню Запоріжжя та Покровському ярмарку. Захід відвідали також очільники міста, області та почесні гості з усієї України.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

«У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дороге наше Запоріжжя. Рідне місто славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків», – зазначив Олександр Романовський.

Традиційно початком святкування стало театралізоване відкриття Покровського ярмарку, яке відбулося на Набережній магістралі. Після цього усі охочі мали змогу завітати до низки тематичних майданчиків, розважальних та кулінарних локацій. Власне торговий напрямок був представлений продукцією більш ніж 400 підприємств Запорізького краю.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua