Олександр Романовський провів гарячу лінію із запоріжцями
понеділок, 18 лютого 2019, 12:26

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Романовський провів гарячу телефонну лінію з жителями Запорізького краю в обласному контактному центрі у рамках проекту "Влада на зв’язку з громадськістю". Протягом години народний депутат спілкувався з мешканцями області.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

Серед поставлених питань найбільшу частку сягають питання соціального захисту, зокрема питання щодо оформлення та призначення субсидії, надання матеріальної допомоги, виплати пенсій та діяльності територіальних центрів соціального обслуговування.

Олександр Романовський окремо підходив до питань та проблем кожного заявника, надаючи вичерпні консультації та роз’яснення, щодо можливих шляхів вирішення проблем. За окремими зверненнями після детального опрацювання пообіцяв вжити відповідних заходів реагування.

"Такі спілкування дуже допомагають зрозуміти, що у дійсності хвилює людей, їх нагальні потреби. Так легше визначити, яку саме допомогу вони потребують", – зазначив після закінчення гарячої лінії Олександр Романовський.

Всі проблемні питання взято на особистий контроль народного депутата та його помічників.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua