Олександр Романовський: Розвиток аматорського спорту зробить нашу націю міцнішою
четвер, 1 листопада 2018, 10:50

За підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Романовського у Запоріжжі стартував відкритий чемпіонат міста з баскетболу серед чоловічих команд.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

У спорткомплексі Запорізького Національного технічного університету відбулося урочисте відкриття чемпіонату Запоріжжя з баскетболу серед чоловічих команд. За медалі міської першості, нарівні з командами спеціалізованих спортивних шкіл, боротимуться команди вищих навчальних закладів і аматори.

"У нашому місті є багато професійних спортсменів, відомих у всьому світі, які посідають перші місця у багатьох видах спорту, і ми цим пишаємось. Але треба приділяти увагу і аматорському спорту, залучати більше молоді, пропагувати активний образ життя. Це зробить нашу націю міцнішою та здоровішою", – заявив народний депутат.

У нинішньому сезоні у відкритому чемпіонаті міста беруть участь дев’ять колективів. Силами поміряються добре знайомі місцевим любителям баскетболу команди. Змагання пройдуть у два кола, а переможець міського чемпіонату визначиться навесні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua