Олександр Романовський: У 2018 році держава продовжить фінансування пільг на послуги ЖКГ
субота, 25 листопада 2017, 18:07

Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський заявив, що протягом наступного року пільги на послуги ЖКГ будуть продовжувати фінансуватися з Держбюджету.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, заяву було зроблено під час засідання Регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування на тему «Законодавче забезпечення роботи органів місцевого самоврядування щодо соціального захисту населення». Захід пройшов в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Асоціації міст України.

«Сьогодні до Асоціації міст України прислухаються як в Кабінеті Міністрів, так і в Верховній Раді. Гарантую, що уважно вивчу пропозиції, що надійшли, і звернусь за вирішенням питань в профільні міністерства. Зараз можна сказати, що в 2018 році пільги на послуги ЖКГ будуть продовжувати фінансуватися з Держбюджету. Такі зміни планується внести в проект Державного бюджету. Це багато в чому стало можливим завдяки активній позиції Асоціації міст України. Впевнений, що ці питання мають найважливіше значення для сотень тисяч запорожців», – зазначив Олександр Романовський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua