Олександр Романовський взяв участь у вшануванні пам’яті загиблих у роки Другої світової війни
понеділок, 7 травня 2018, 17:22

Народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський взяв участь у траурному мітингу-реквіємі, який відбувся біля історико-меморіального комплексу «Скорботна мати».

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

На заходах, присвячених Дню пам’яті і примирення, Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні були присутні представники місцевої влади, ветерани, учасники АТО, жителі та гості міста.

«У цьому році ми відзначаємо 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, День пам'яті і примирення та День Перемоги. Щороку у ці дні в Запоріжжі та області вшановують пам'ять тих, чиє життя обірвала ця війна. Сьогодні, коли наша країна потерпає від військової агресії на Сході, українці особливо гостро усвідомлюють ціну свободи, миру і безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, із зброєю в руках, вимушені захищати свободу та незалежність своєї країни від російської експансії», – зазначив у своєму виступі  Олександр Романовський.

Учасники урочистого заходу хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих у війнах та висловили подяку ветеранам, що зі зброєю в руках відстояли рідну землю.

Після мітингу всі присутні поклали квіти до меморіалу «Скорботна мати».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua