Олександр Романовський взяв участь у вшануванні видатного земляка в Запоріжжі
четвер, 26 жовтня 2017, 12:48

За підтримки народного депутату фракції «Народний фронт» Олександра Романовського у Запоріжжі відбулось урочисте відкриття пам’ятного знаку та скульптурної композиції видатному спортсмену ХХ сторіччя, двічі Олімпійському чемпіону, чотирьохкратному чемпіону світу, Почесному громадянину Запоріжжя та Запорізької області Леоніду Жаботинському.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту».

«Леонід Жаботинський виховав сотні спортсменів-важкоатлетів, передав їм свій досвід перемагати в змаганнях на найвищих рівнях і піднімати авторитет України на міжнародній арені. Він ставав переможцем сотні разів, показуючи неймовірні здібності українського спортсмена, якого називали найсильнішою людиною планети. Ім’я Леоніда Жаботинського золотими літерами вписано в історію світового спорту. Саме в Запоріжжі він створив унікальну дитячо-юнацьку спортивну школу, яка тепер носить ім’я Леоніда Жаботинського. Він вірив у те, що українські спортсмени завжди будуть показувати високі результати, демонструючи мужність, козацьку силу, волю і прагнення до перемоги», – зазначив Олександр Романовський.

Також у церемонії відкриття взяли участь керівники області та міста, видатні спортсмени, члени сім’ї спортсмена та почесні гості з усієї України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua