Олександр Романовський: Запорізький бізнес хаб – перспективний шанс для молодих підприємців
п’ятниця, 20 липня 2018, 10:43

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Романовський взяв участь у відкритті другого сезону Першого бізнес хабу на Запоріжжі.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, Перший бізнес хаб – це спільний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Виступаючи перед молодими підприємцями, Олександр Романовський відзначив, що минулий сезон Першого бізнес хабу був насичений діловими подіями, які стали майданчиками для зародження нових ідей та проектів. Народний обранець запевнив у підтримці бізнесу на законодавчому рівні та наголосив, що даний захід грає велику роль у розвитку підприємництва у нашому регіоні.

Запорізький бізнес хаб створений, щоб об’єднати амбітних та креативних підприємців-початківців. Перш за все, безробітних, що мріють відкрити власний бізнес та досягти успіху. В цьому їх підтримає, причому безоплатно, бізнес хаб, залучаючи фахівців як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua