Олександр Турчинов: Державне оборонне замовлення на 2016 рік має стати ще одним кроком до нашої перемоги
четвер, 31 грудня 2015, 13:45

В останній день року, що минає, Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом силового та фінансово-економічного блоку України з питань формування державного оборонного замовлення на 2016 рік.

За словами Олександра Турчинова, після узгодження та врахування всіх пропозицій державне оборонне замовлення на 2016 рік буде затверджене на початку наступного року Радою національної безпеки і оборони України.

Під час наради було визначено основні пріоритетні напрямки розробки та виробництва озброєння і військової техніки, а також окреслені стратегічні цільові військово-технічні програми, що розраховані на декілька років. Як наголосив у вступному слові Секретар РНБО, пріоритет буде надаватися «саме вітчизняним розробкам та виробництву сучасних ракетних комплексів, важкої гаубичної артилерії, засобів протиповітряної оборони та зв‘язку, новітнім зразкам бронетанкової техніки тощо».

«Головна вимога, яку ми ставимо до вітчизняних розробок - відповідати найсучаснішим світовим зразкам та перевершувати за своїми характеристиками аналогічну зброю та військову техніку російського виробництва», - підсумував Олександр Турчинов, додавши, що державне оборонне замовлення на 2016 рік «має стати ще одним кроком до нашої перемоги».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua