Олександр Турчинов: Добровольчі батальйони заклали ідеологію розбудови сильної патріотичної незалежної країни (фоторепортаж)
п’ятниця, 27 січня 2017, 22:37

Добровольчі батальйони, які разом з батальйонами Національної гвардії України та підрозділами Збройних Сил України у 2014 році першими прийняли бій, не тільки зупинивши ворога, але й відкинувши його на сотні кілометрів назад, заклали ідеологію розбудови сильної патріотичної незалежної країни.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту»  Олександр Турчинов під час виступу на презентації книги «Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну», що відбулася сьогодні в Києві.

Олександр Турчинов наголосив, що саме завдяки добровольцями країна виграла час, «щоб створити справжню армію, бойову Національну гвардію, дієвий оборонно-промисловий комплекс, отримати реальну зброю». «Саме завдячуючи вам - тим, хто першими пішли і стали в проломі за свою країну, ми довели, що Україна була, є і буде, що Україна може себе захистити, навіть коли жодного набою наші партнери нам не дали», - сказав Секретар РНБО України.

За словами Олександра Турчинова, у 2014 році «ми починали з добровольчих батальйонів, а зараз маємо добровольчу національну армію, добровольчу Національну гвардію та інші добровольчі силові підрозділи».

«Добровольчі батальйони заклали ідеологію розбудови сильної патріотичної незалежної країни, яка здатна себе захищати, яка здатна перемагати», - підсумував Секретар РНБО України.

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua