Олександр Турчинов: Головна загроза змін до Конституції - це втрата унітарної незалежної України
понеділок, 15 липня 2019, 13:25

В умовах військового протистояння з РФ тема щодо особливого статусу російської мови і двопалатного парламенту, у якому "будуть представлені штучно створені анклави, які говорять російською, - це федералізація України на умовах Росії".

Про це Олександр Турчинов сказав в інтерв`ю LB.UA.

"Це перетворення унітарної держави на федеративну або навіть на конфедерацію. Це припинення існування незалежної України, припинення європейської і євроатлантичної інтеграції. Це повернення під протекторат Росії", - наголосив він, додавши, що головна загроза змін до Конституції - це втрата унітарної незалежної України. 

За словами Олександра Турчинова, для росту і процвітання держави потрібна стабільність. "В її основі - базові правила і закони, які пропрацювали не п’ять, а хоча б 50 років", - підкреслив він, додавши, що якщо кожні п‘ять років нова влада буде змінювати Конституцію, це призведе до розбалансування і зміни усього базового законодавства, що аж ніяк не сприяє стабільності. "Відсутність стабільності унеможливлює зростання економіки і залучення інвестицій. Це беззмістовний біг по колу", - сказав він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua