Олександр Турчинов, керівництво ДК «Укроборонпром» за участю військових та партнерів з наукового парку «КПІ» передадуть ЗС України вітчизняні сучасні безпілотні авіаційні комплекси
понеділок, 25 січня 2016, 16:18

26 січня, о 12.00, Секретар Ради національної безпеки та оборони України, один із лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов, керівництво ДК «Укроборонпром» за участю військових та партнерів з наукового парку «КПІ» передадуть Збройним Силам партію сучасних безпілотних авіаційних комплексів вітчизняного виробництва.

Українські солдати отримають БпАК «Spectator», що розроблені фахівцями Київського політехнічного інституту і вироблені на ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова (входить до складу ДК «Укроборонпром»). БпАК складаються із наземної станції керування та 3 безпілотних літальних апаратів.

Акредитація на подію (ім’я, по батькові, прізвище, місце роботи та номери контактних телефонів) проводиться за електронною адресою: pr.ukroboronprom@gmail.com до 18.00 25 січня 2016 року. Наявність відповідних журналістських посвідчень обов’язкова.

Адреса: ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, м. Київ, бул. Івана Лепсе, 8.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua