Олександр Турчинов: Ми гідні пам’яті людей, які віддали своє життя за те, щоб на українській землі ніколи більше не панувала диктатура
неділя, 20 травня 2018, 10:00

Звернення Секретаря Ради національної безпеки і оборони України до Дня пам’яті жертв політичних репресій

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять понад півмільйона українців - жертв політичних репресій тоталітарних комуністичних жорен, яким для продовження власного існування були необхідні безперестанні криваві жертвоприношення.

І сьогодні небезпечна інфекція тоталітаризму спонукає кремлівських очільників Росії до імперського реваншизму та військової агресії. З комуністичного минулого повернувся термін «політв’язні» - у російських в’язницях та таборах знову наші співвітчизники - незламні та горді патріоти своєї держави.

Але всі загрози, агресія, провокації та терор, який намагаються розв’язати керманичі РФ проти нашої країни, приречені на поразку, оскільки ми гідні пам’яті людей, які віддали своє життя за те, щоб на українській землі ніколи більше не панувала диктатура.

Напередодні президентських та парламентських виборів дехто з українського політичного маргіналітету для збільшення власних рейтингів намагається погратися у «сильну руку», «обмеження демократії» та «залізний порядок», не розуміючи, що мільйони розстріляних та замордованих українців стали для нас не тільки пам’яттю, але й національним імунітетом проти тоталітарних режимів фюрерів та диктаторів різних мастей.

Молячись за безневинно загиблих, ми маємо завадити планам п’ятої колони РФ щодо реставрації «совка» і повторення репресій, та докласти усіх зусиль до повернення з російських в’язниць всіх політв’язнів та військовополонених додому!

Пам’ятаємо, щоб перемогти!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua