Олександр Турчинов: Ми цінуємо допомогу, яку надає Японія в реформуванні системи безпеки і оборони України (відео)
середа, 12 липня 2017, 14:53

Відбулась зустріч Секретаря РНБО України, одного з лідерів «Народного фронту» Олександра Турчинова з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання поглиблення співробітництва між нашими країнами в сфері безпеки і оборони. "Ми цінуємо допомогу, яку надає Японія в реформуванні системи безпеки і оборони України", - сказав Олександр Турчинов.

Окрему увагу сторони приділили питанню обговорення ситуації на сході України, яка склалась внаслідок гібридної агресії РФ проти України, та законопроекту «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей».

"Наше завдання - забезпечити ефективний захист нашої країни", - наголосив Турчинов, додавши, що головна мета цього закону - це посилення формату протидії гібридній агресії, захист громадян, які перебувають під окупацією та звільнення окупованих територій.

Своєю чергою Ш. Сумі наголосив на тому, що Японія зацікавлена в поглибленні партнерства між нашими країнами. "Україна - для нас важливий партнер, і ми зацікавлені розвивати співпрацю на всіх рівнях", - наголосив Посол Японії.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua