Олександр Турчинов: Ми не зменшимо видатки бюджету на безпеку і оборону (відео)
понеділок, 7 грудня 2015, 17:49

Оскільки досі не завершено військові дії та не зменшена загроза наступу російських військ, пріоритетом нашої держави повинно бути посилення озброєння українських Збройних Сил, Нацгвардії та всіх підрозділів, що входять до сектору безпеки і оборони України. Про це заявив Секретар РНБО, один з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов після вручення медалей та подяк військовим та волонтерам.

«РНБО вважає, що виходячи з тих загроз, які сьогодні реально стоять перед країною, ми не можемо зменшувати наші видатки на сектор оборони і безпеки», - заявив Олександр Турчинов.

За його словами, саме тому сукупні видатки в Державному бюджеті на сектор безпеки і оборони повинні бути, як прописано в стратегії національної безпеки і оборони та у Військовій доктрині 5% від ВВП. «Це, безумовно, дуже серйозний ресурс - близько 113 млрд грн», - пояснив він.

«Ми не зменшимо наші видатки на оборону, доки повністю не буде звільнена територія України - як на сході, так і на півдні», - підсумував Секретар РНБО.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua