Олександр Турчинов на Світлодарській дузі: ЗСУ адекватно реагуватимуть на всі провокації російських гібридних військ (відео)
середа, 21 грудня 2016, 15:21

Зважаючи на загострення ситуації в районі Світлодарської дуги, системні провокації з боку російсько-терористичних угруповань та активізацію бойових дій, Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов прибув на місце загострення ситуації, де провів нараду з військовим керівництвом антитерористичної операції.

Перебуваючи на передових позиціях 54-ї бригади, яка «героїчно витримала наступ ворога», Олександр Турчинов, оглянувши оборонні позиції наших військ, обговорив з українськими захисниками ситуацію, що склалася останніми днями на цій ділянці фронту. За словами Секретаря РНБО України, четверту добу поспіль безперервно здійснюються обстріли наших позицій з використанням забороненої Мінськими угодами артилерії та мінометів крупного калібру. «За кількістю снарядів і мін, застосованих по наших позиціях в районі Світлодарської дуги, встановлено своєрідний «рекорд» - понад 800 за добу», - зазначив він.

«Незважаючи на постійні обстріли та спроби прорвати нашу оборону, українські військові мужньо та професійно виконали свій обов’язок, зупинивши ворога та завдавши йому значних втрат», - сказав Турчинов.

Він додав, що наші військові контратакували, просунулись вперед та зайняли нові позиції, «які надали їм додаткову перевагу над ворогом в цьому секторі оборони».

«Збройні Сили України і надалі будуть адекватно реагувати на будь-які провокації російських гібридних військ на всіх напрямках», - наголосив Секретар РНБО України.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua