Олександр Турчинов продемонстрував можливості Головного ситуаційного центру України (відео)
п’ятниця, 5 серпня 2016, 17:00

Секретар РНБО, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов під час презентації основних результатів першого етапу реформування системи національної безпеки і оборони України продемонстрував можливості Головного ситуаційного центру України.

За його словами, сектор безпеки і оборони України формується як цілісна система, об'єднана єдиним керівництвом. Він нагадав, що з цією метою було вдосконалено механізм координації діяльності складових сектору безпеки і оборони.

«За рішеннями Ради національної безпеки і оборони України створено Воєнний кабінет РНБО України, Головний ситуаційний центр України, активно розвивається мережа ситуаційних центрів органів сектору безпеки і оборони, а також центральних і місцевих органів виконавчої влади», - зазначив він, додавши, що такі центри вже створено в усіх обласних державних адміністраціях.

«Мережа ситуаційних центрів дає можливість забезпечити координацію і контроль дій державних органів з локалізації надзвичайних ситуацій у режимі он-лайн, а у разі кризових ситуацій загальнодержавного рівня - переводити на Головний ситуаційний центр держави управління силами і засобами сектору безпеки і оборони, необхідними для нормалізації ситуації», - наголосив Секретар РНБО.

 

Під час презентації було продемонстровано можливості системи шляхом включення з Державною службою з надзвичайних ситуацій, Прикордонною службою та з Державною службою спецзв'язку.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua