Олександр Турчинов проінспектував навчання особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ФОТОРЕПОРТАЖ)
субота, 17 вересня 2016, 14:47

У День рятівника на території навчального полігону ДП «Мобільний рятувальний центр ДСНС України» відбулися навчання з демонстрації можливостей пожежно-рятувальних сил під час проведення операцій з ліквідації надзвичайних ситуацій.

На навчаннях були присутні Президент України, Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр оборони України, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій та інші. Мета навчань, до яких було залучено близько 250 чоловік особового складу ДСНС, 50 одиниць аварійно-рятувальної техніки та 4 одиниці авіаційної техніки - відпрацювання практичних дій сил ДСНС під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру.

Разом з підрозділами ДСНС у навчаннях взяли участь бригади швидкої медичної допомоги та Державної служби медицини катастроф зі спеціальною технікою. Рятувальники продемонстрували сучасну техніку та обладнання, що перебувають на оснащенні ДСНС, мобільний шпиталь та польовий табір, розгорнуті відповідно до міжнародних стандартів.

За словами Олександра Турчинова, навчання пройшли на найвищому рівні: «Були продемонстровані високий професіоналізм рятівників та нові зразки ефективно діючої спецтехніки».

Секретар РНБО України наголосив, що у боротьбі з аваріями, катастрофами та стихійними лихами рятувальники завжди демонструють найкращі людські якості: виняткову самопожертву і відвагу.

«Вони рятують людей з вогню і з-під руїн, від повені, долають завали та снігові замети. Тільки цього року ліквідовано понад 50 тисяч пожеж, врятовано життя понад тисячі громадян», - зазначив Олександр Турчинов. 

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua