Олександр Турчинов: Пропозиція щодо проведення референдуму на окупованих територіях є черговою провокацією РФ (відео)
вівторок, 31 липня 2018, 14:55

Пропозиція проведення референдуму на окупованих територіях - це  чергова провокація Росії.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів «Народного фронту»  Олександр Турчинов у коментарі журналістам.

«Пропозиції РФ щодо референдуму на окупованій території - це провокація і нісенітниця», - сказав він.

За словами Секретаря РНБО України, будь-які політичні заходи не можна проводити, доки не відбудеться повного звільнення окупованих територій та повернення їх до конституційного поля України.

«Проводити референдум на окупованих територіях Криму і Донбасу, - це все одно що читати лекцію колорадським жукам про необхідність збереження врожаю», - наголосив Олександр Турчинов.

Окрім того, відповідаючи на питання щодо безпекової ситуації на Сході України, Олександр Турчинов повідомив, що концентрація військ на Сході і на Півдні України свідчить про те, «що Росія не знімає з порядку денного військову форму тиску на нашу державу, і ми повинні бути постійно готовими до відсічі будь-яких військових провокацій».

За його словами, одна з форм впливу на Україну - це спроби дестабілізувати внутрішню ситуацію в країні.

«Окрім того, РФ буде намагатися впливати на результати президентських і парламентських виборів, але не можна виключати і військової агресії у випадку, коли вони побачать, що інші форми не дають результату», - зауважив Секретар РНБО.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua