Олександр Турчинов провів зустріч з Головою Координаційного Бюро національної безпеки і оборони Естонської Республіки Крістіаном Прікком
вівторок, 1 березня 2016, 16:52

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов провів зустріч з Головою Координаційного Бюро національної безпеки і оборони Естонської Республіки Крістіаном Прікком.

Під час зустрічі сторони обговорили питання співробітництва наших країн у сфері безпеки і оборони.

Співрозмовники також обмінялися думками стосовно гібридної війни, яку Російська Федерація веде проти України та Європи, і обговорили питання продовження санкцій проти Росії.

За словами Олександра Турчинова, санкції - це не подарунок Україні, а, «в першу чергу, можливість захиститися Європі від агресії Російської Федерації та тієї зневаги до міжнародного права, що демонструє її керівництво».

Крім того, Секретар РНБО України наголосив, що для нашої країни немає альтернативи європейській і євроатлантичній інтеграції. «Приклад країн Балтії – приклад, який Україна повинна пройти на шляху до Європи», - підкреслив він.

Своєю чергою К. Прікк наголосив, що «позиція Естонії в тому, що не можна знімати санкції з Російської Федерації доти, поки державний суверенітет України не буде відновлено».

«Україна може розраховувати на підтримку Естонії на шляху до Європейського Союзу», - додав він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua