Олександр Турчинов провів зустріч з Головою Сеймаса Литовської Республіки Вікторасом Пранцкєтісом
четвер, 31 серпня 2017, 19:22

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов провів зустріч з Головою Сеймаса Литовської Республіки Вікторасом Пранцкєтісом.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання інтенсифікації двосторонньої співпраці у військово-технічній сфері.

За словами Олександра Турчинова, Україна завжди відчувала підтримку Литви. «Для нас Литва – не просто сусід, не просто партнер, це близький друг», - наголосив він.

У контексті обговорення роботи Литовсько-польсько-української бригади члени делегації наголосили на важливості українського досвіду, який Литва бере на озброєння та використовує для реформування свого війська.

Вікторас Пранцкєтіс повідомив, що литовська делегація має намір відвідати адміністративний кордон з окупованим Росією Кримом у Херсонській області, і наголосив, «що Литва підтримує суверенітет та територіальну цілісність України і ніколи не визнає окупацію Криму».

«Ми маленька країна, але наш голос на підтримку України чути скрізь – і в Європі, і в Америці», - сказав Голова Сеймаса Литовської Республіки, висловивши сподівання, що українсько-литовське стратегічне, економічне та політичне співробітництво буде поглиблюватися.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua