Олександр Турчинов: Путін вибудовує небезпечну тоталітарну модель управління Росією (відео)
середа, 6 липня 2016, 14:12

Володимир Путін вибудовує небезпечну тоталітарну модель управління Росією. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов під час зустрічі з Міністром закордонних справ Королівства Норвегія Борге Бренде.

Під час зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію на сході України, намагання Російської Федерації загострити ситуацію та розгорнути новий наступ на Донбасі, перспективи реформування сектору безпеки і оборони України та підтримку цих зусиль з боку Норвегії, а також питання розвитку співробітництва між нашими країнами.

«Ми вдячні уряду Норвегії за послідовну підтримку України», - сказав Олександр Турчинов, додавши, що сьогодні важливо не допустити скасування санкцій щодо Росії. «Дуже важливо, щоб санкції продовжувалися та посилювалися, оскільки це єдиний мирний механізм, здатний зупинити подальшу мілітаризацію Російської Федерації», - додав він.

Секретар РНБО України наголосив, що Путін вибудовує небезпечну тоталітарну модель управління, і тому для нього «економічне зростання Росії не настільки важливе, ніж військові перемоги, що може бути ще однією причиною військового загострення на сході України».

Також співрозмовники обговорили можливості надання Україні військово-технічної допомоги. У цьому контексті Б. Бронге зазначив, що під час саміту НАТО в Польщі планується приділити значну увагу саме цьому питанню. «Ми залишатимемося вашими партнерами і підтримуватимемо й надалі Україну та її народ на шляху до Європи», - наголосив Міністр закордонних справ Норвегії.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua