Турчинов: Російському військово-політичному керівництву не вдасться сховатися від відповідальності за збитий "Боїнг" (відео)
понеділок, 17 вересня 2018, 16:11

Російському військово-політичному керівництву не вдасться сховатися від відповідальності за збитий "Боїнг".

Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії "Народний фронт" Олександр Турчинов у коментарі.

"Міністерство оборони Росії виступило з черговим фейком щодо нібито причетності України до трагедії, яка відбулася з малайзійським "Боїнгом", - сказав Олександр Турчинов. - На моїй пам’яті це, мабуть, дев’ята чи десята версія, яку намагаються нав’язати світовій громадськості російські військові і політики, щоб сховати свою причетність до цього страшного злочину".

"Був і іспанський диспетчер, був і український винищувач, і ракети "повітря-повітря", був і так званий колишній військовий, який якраз у той час був на аеродромі, звідкіля злітав український винищувач, аби збити "Боїнг", та багато іншої брехні", - зауважив Секретар РНБО України.

"Ці брудні фантазії, брудні фейки мають тільки одну мету – сховати справжніх злочинців. Але те, що справжні злочинці - російські військове, та політичне керівництво, - це вже доведено як офіційним розслідуванням, так і незалежними експертами", - підсумував він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua