Сьогодні українська армія стає однією з найбільш боєздатних в Європі, - Олександр Турчинов
субота, 14 жовтня 2017, 09:55

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України з нагоди Дня свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

Вітаю зі святом!

Сьогодні подвійне свято - День Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Вони співпадають не випадково. На опіку і заступництво Пресвятої Богородиці - покровительки Українського народу, Війська Запорізького та Української Повстанської Армії, здавна покладалися наші предки.

Це свято сповнено важливим змістом, бо пов'язано зі споконвічною боротьбою за свободу. І саме поєднання історичної пам'яті та духовних традицій - фундамент, на якому ми будуватимемо демократичну європейську державу.

Сьогодні українська армія стає однією з найбільш боєздатних в Європі. Наші славетні воїни - гідні спадкоємці духовних цінностей і продовжувачі славетних діянь предків, захищають від агресора свою Батьківщину. Успіх наших перемог у протистоянні з сильним і жорстоким ворогом - не тільки в сучасній зброї і професіоналізмі військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нації.

Вічна пам'ять полеглим героям! Ваші імена навічно записані на скрижалях новітньої історії України, ваш безсмертний подвиг є прикладом для нових поколінь українців!

Вітаю зі святом всіх захисників і патріотів нашої держави!

Нехай Господь береже всіх вас та Україну!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua