Олександр Турчинов: Сподіваюся, новітні зразки озброєння і військової техніки невдовзі працюватимуть на передовій (фоторепортаж, відео)
вівторок, 10 жовтня 2017, 15:57

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії "Народний фронт" Олександр Турчинов висловив сподівання, що новітні зразки озброєння і військової техніки невдовзі працюватимуть на передовій.

В інтерв’ю журналістам після відкриття XIV-ї Міжнародної виставки «Зброя і безпека» Олександр Турчинов зауважив, що багато видів зброї і техніки, представлених на виставці, вже працюють в АТО. «Але є цікаві розробки, які дуже важливі і на які очікують у зоні проведення військової операції», - сказав він, додавши, що йдеться насамперед про представлені на виставці засоби боротьби з БПЛА.

Секретар РНБО України повідомив, що найближчим часом відбудуться польові випробування такого озброєння і техніки – спочатку на полігонах, а згодом вони використовуватимуться на передовій.

«Для нас принципово зменшити термін від розробки зброї та військової техніки до їх використання в бойових умовах. Ми ставимо завдання «стискати» цей термін, оскільки кожен зразок сучасної зброї, сучасної військової техніки може врятувати життя солдат і офіцерів на полі бою, а життя кожного нашого військового безцінне», - наголосив він.

Олександр Турчинов зазначив, що проведення подібних виставкових міжнародних заходів важливо для України: «Саме такі заходи стимулюють розвиток вітчизняного оборонпрому та стимулюють об’єднання підприємств різних країн для вирішення конкретних завдань оборони і безпеки».

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua