Олександр Турчинов та Арсен Аваков передали поліції Полтавщини 18 нових електромобілів
п’ятниця, 23 червня 2017, 13:11

Секретар Ради національної безпеки і оборони, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов  та міністр внутрішніх справ, представник «НФ» Арсен Аваков передали територіальним підрозділам Головного управління Національної поліції Полтавщини службові електромобілі «Мitsubishi Outlander PHEV».

Олександр Турчинов підкреслив, що попри складну ситуацію в країні Міністерство внутрішніх справ впевнено рухається шляхом реформ, вагомим досягненням на якому є створення Національної поліції.

«Безпека громадян – це головна задача нової української поліції. Не так швидко відбувалися реформи, як ми того хотіли. Перші кроки були не завжди вдалі, але українська поліція впевнено, крок за кроком, зміцнює свої позиції. І хочу підкреслити, що Полтавське обласне управління є одним із найкращих у розкритті злочинів. І це є оцінка ефективності роботи наших поліцейських», – наголосив Олександр Турчинов, додавши, що правоохоронці, які дбають про безпеку українців, а не керівники різного рівня, отримають найкращу техніку.

Арсен Аваков своєю чергою підкреслив, що нові службові електромобілі, передані полтавським правоохоронцям, – це найсучасніші авто, і вони допоможуть правоохоронцям регіону виконувати свої службові обов’язки.

«Такого автомобіля немає у голови облдержадміністрації, вважаю, що й не буде. Ці найкращі автомобілі для вас, поліцейські, для того, щоб ви могли зберігати безпеку полтавчан», – наголосив глава МВС.

Нові автомобілі будуть використовуватися поліцейськими Полтавщини вже завтра. Вони вирушать до 11 районних відділів та відділень поліції для груп реагування патрульної поліції. Завдяки оновленню автопарку районних підрозділів поліції Полтавщини, групи швидкого реагування зможуть більш оперативно, мобільно та результативно виконувати свої функції – припиняти правопорушення, допомагати жителям та затримувати злочинців. Більша частина з нового автопарку буде задіяна для патрулювання на окраїнах, а також глибинних населених пунктах, яким вкрай необхідна поліцейська допомога.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua