Олександр Турчинов: Танкіст – не тільки професія, це героїчне покликання справжніх чоловіків
неділя, 9 вересня 2018, 09:01

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України з нагоди Дня танкіста

Шановні воїни-танкісти! Дорогі ветерани танкових військ і працівники танкобудівної галузі України! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Танкові війська - особлива гордість Збройних Сил України, символ нашої незламної могутності та бойового потенціалу. Танкіст – не тільки професія, - це героїчне покликання справжніх чоловіків із залізним характером. Ви завжди напоготові дати відсіч ворогу та захистити країну! Від початку російської агресії танкісти мужньо і непохитно відбивають ворожі наступи на Сході України, вміло обороняють бойові позиції, діють сміливо, рішуче і професійно, демонструючи блискучий бойовий вишкіл і продовжуючи найкращі традиції українського війська.

Пишаюся вашими відданістю та героїзмом у справі служіння Українському народові! Окрема шана тим, хто, не втрачаючи віри у перемогу, б’ється з ворогом сьогодні на Сході нашої держави, щодня ризикує життям, виконуючи бойові завдання.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв - танкістів, які віддали своє життя в боротьбі за мир та свободу України. Вічна їм слава!

Щиро дякую кожному з вас за сумлінну ратну працю, мужність та героїзм! Вірю, що ви й надалі будете успішно захищати рідну землю!

Ми також вшановуємо самовіддану працю та геніальну творчість вчених, конструкторів, інженерів і працівників української танкобудівної галузі. По праву пишаємося досягненнями у створенні найсучасніших бойових машин. Завдяки вашій невтомній та звитяжній праці Українська держава в авангарді світового танкобудування.

Дорогі друзі, бажаю вам титанічної сили, непохитної стійкості та міцного, як броня, здоров'я. Миру вам та вашим сім'ям!

Нехай і надалі високий професіоналізм танкістів і танкобудівників залишається запорукою зміцнення національної безпеки України!

Успіхів вам і наснаги, тепла вашим оселям, любові рідних, підтримки друзів, витримки у напружених буднях, добра та щасливої долі.

Нехай Господь буде завжди з вами і з вашими близькими!

Слава Україні!

Слава танкістам!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua