Олександр Турчинов: У бюджеті на 2017 рік передбачено 200 млн грн на будівництво житла для військовослужбовців НГУ (фото, відео)
вівторок, 27 грудня 2016, 22:46

На базі Національної гвардії України у Нових Петрівцях за участю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, одного з лідерів партії "Народний фронт"  Олександра Турчинова відбулось обговорення підсумків трирічної роботи та визначення подальших перспектив розвитку Національної гвардії України.

Окрім того, було представлено нову та модернізовану техніку, якою нещодавно було оснащено Національну гвардію: техніку зв'язку, управління командних пунктів, медичну, автобронетанкову техніку, безпілотні летальні апарати та нове озброєння.

Військовому керівництву країни було продемонстровано новозбудовану казарму окремого загону спеціального призначення «Омега» та нові зразки форми одягу особового складу НГУ.

Крім того, присутні оглянули кінологічний центр Національної гвардії України.

На території військового містечка Секретар РНБО України Олександр Турчинов разом з Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та командувачем Національної гвардії Юрієм Аллеровим вручили ключі від квартир особовому складу НГУ.

Під час виступу Секретар РНБО України наголосив, що бійці ЗСУ і Нацгвардії довели усьому світу, «що Україна є державою, здатною захистити себе».

«Ви боронили Україну у складні часи вторгнення підступного ворога на нашу землю, і сьогодні держава, усвідомлюючи необхідність захисту країни та деокупації тимчасово захоплених територій, незважаючи на безліч інших проблем, робить усе можливе, щоб забезпечити військових усім необхідним», - сказав Олександр Турчинов.

За його словами, відповідно до затвердженої РНБО Стратегії національної безпеки України, в бюджеті на 2017 рік на безпеку та оборону передбачено 5,2% ВВП.

«Забезпеченість житлом є одним з ключових питань у соціальному захисті військовослужбовців. У цьому році військовослужбовцям Національної гвардії вже виділено 255 квартир», - наголосив Секретар РНБО України, додавши, що ще 58 військовослужбовців та ветеранів Національної гвардії України сьогодні отримають довгоочікувані сертифікати та ключі від нових квартир.

Також Олександр Турчинов повідомив, що триває будівництво об'єктів житлового призначення у Харкові, Хмельницькому, Вінниці, Дніпрі, Львові, Одесі та інших регіонах України, які будуть введені в експлуатацію вже 2017 року.

«І в подальшому держава дбатиме про своїх захисників», - наголосив він, додавши, що у Державному бюджеті України на 2017 рік закладено 200 млн. грн. на будівництво та придбання житла для військовослужбовців Національної гвардії України.

Фоторепортаж можна переглянути тут

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua