Олександр Турчинов: Українські Збройні Сили готові дати відповідь на будь-яку провокацію (відео)
середа, 30 серпня 2017, 16:55

Ми уважно спостерігаємо за концентрацією військ безпосередньо біля наших кордонів у рамках проведення російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017», і Збройні Сили України готові дати відповідь на будь-яку провокацію.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання журналістів у с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області у середу.

При цьому він не виключив, що частина озброєння і військовослужбовців можуть залишитися на території Білорусі після завершення навчань.

За словами Олександра Турчинова, на проведення цих російсько-білоруських навчань витрачаються колосальні ресурси, зокрема задіяні понад 7 тисяч залізничних платформ для перекидання військ.

«Безумовно, Російська Федерація цими навчаннями демонструє свою здатність до ведення континентальної масштабної війни в Європі, і саме це, на їх думку, може бути попередженням для Заходу, щоб він не втручався у нові авантюри, які Кремль може спровокувати як на теренах України, так і на теренах інших незалежних країн в регіоні», - заявив Секретар РНБО України.

Водночас він наголосив, що «Збройні Сили України готові дати відсіч ворогові».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua